adilla osman

adilla osman

Monday, 16 May 2011

mereka sangat best !


Group 7 

nih ya punya group kecil dalam group besar (k27) . ahahha . :)

bukan nak puji atao ape , tapi dorang sangat giillee dan sporting ! :)

even sometimes ya tak paham ape yang dorang cakap kalau tengah lepak2 . ( kelantanies ) . 
agak bengang la kan tapi ya oke je ~ 
ehheheh . :)


setiap assingment group yang kami kena buat, 
mesti siap pada waktu nya . 
tu pun sebab ade syahmi dengan syika sebagai penggerak setiap assingment . 
yang lain2 pn penggerak jugak tapi setiap assingment dorang laa yang jadi 'kepala' .
dan yang selalu menjadi mangse presenter, 
danish ( paling suka tidor dalam kelas )
  kami yang lain2 nih as, ada, eddy, brother jeff, k-e, yen, 
jadi 'back up' jee . ngee ~ back up keh ??
ahahhah . pape pun .. ape yang pentiing ?? kerjasama ~ :)



p/s : oke lah . masa utk masak ! nanti sambung .  perut kuh sudah bernyanyi riang . ahhaha . :D

No comments:

Post a Comment