adilla osman

adilla osman

Sunday, 15 May 2011

Hidup Baru ~

bermula kehidupan baru ya di KPPUK . ahhaha . KPPUK ?? tempat ape tuh ? gerenti tak tahu ! :)

KPPUK stand for Kolej Pembantu Perubatan Ulu Kinta, Perak .

tak aspek langsong pn dapat masuk M.A nih . mase isi borang pn tak sepenoh hati . tuh pun ade someone tolong . alih2 dapat pulak ! 
ahahhhah . :D

sehari sebelom lapor diri . :)


menangis + melalak .

MENANGIS . kena g sebab mak cakap 'bia la de sorang yang amek pasal medic2 nih dalam family.. senang nanti' .. 
hmmm . sayu je dengar ~ nak, tak nk kne pegi la jugak .. cakap mak kn ..  kne la dengar . 


MELALAK . da la ya tak minat sikit pun bab2 yang ade kne mengene dengan sains nih . mana nye tak minat kalau da tiap time sains je gerenti TIDO ! ahahha . :) dengan tak tao satu habok pun pasal M.A , kne pulak MARAH dengan ayah . sebab nye die cakap 'dah tuh kalau kau tak nak pegi, kau nak jd ape ? nak dok lepak je kje kau ? ulang alik sentol je keje kau ? haa ?' . uhhhh . SEBAL je ase nye . 

bukan laa tak nak sangat pegi .. tapi ..  entah la . 
kalau da tak minat time tuh tak bole nak buat ape . 

nak, tak nak pegi la jugak demi seorang mak dan demi masa depan . :))



No comments:

Post a Comment